ZASTUPITELSTVO
STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY
Znak

Dne:22.6.2020Bod programu:22/11
Věc:Majetkové záležitosti - vypořádání pozemků pro investiční akci "Kylešovice - IS lokalita Hlavní - Joži Davida", k.ú. Kylešovice, II.
Důvod předložení:

Zajištění úkolů vyplývajících z činnosti odboru majetku města

Zpracovatel:Taťána Tomšíková, oddělení správy a evidence pozemků
Předkládá:PhDr. Igor Hendrych, Ph.D., náměstek primátora
Projednáno v RMO:10.6.2020
Požadavek na
úpravu rozpočtu:
NE

Návrh usnesení:
Zastupitelstvo města
1. schvaluje

smlouvu o právu provést stavbu, smlouvu o budoucí směnné smlouvě, smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti stezky a cesty a smlouvu o budoucí smlouvě o výpůjčce (PID MMOPP00HZEY6) mezi statutárním městem Opava a panem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░ a Společenstvím vlastníků jednotek Hlavní 1358/97d, Opava, jejímž předmětem je budoucí směna pozemku parc.č. 19/1 - orná půda a části pozemku parc.č. 23/1 - orná půda, označené dle nezapsaného geometrického plánu jako parc.č. 23/6 za část pozemku parc.č. 1241/4 - ostatní plocha, dle zákresu v přiloženém snímku katastrální mapy, budoucí smlouva o výpůjčce pozemku parc.č. 19/1 - orná půda a smlouva o právu provést stavbu na pozemcích parc.č. 23/6 a 19/1 - orná půda, vše k.ú. Kylešovice

Důvodová zpráva

Předmětem předloženého materiálu je budoucí směna pozemků, budoucí smlouva o zřízení služebnosti stezky a cesty, smlouva o budoucí výpůjčce a smlouva a právu provést stavbu v rámci přípravy lokality Joži Davida - Hlavní.

 

Přílohy:
Příloha č.1: Bod 1)
Příloha č.2: Legenda