ZASTUPITELSTVO
STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY
Znak

Dne:22.6.2020Bod programu:23/11
Věc:Majetkové záležitosti - vypořádání pozemků pro investiční akci "Kylešovice - IS lokalita Hlavní - Joži Davida", k.ú. Kylešovice, III.
Důvod předložení:

Zajištění úkolů vyplývajících z činnosti odboru majetku města

Zpracovatel:Mgr. Bc. Pavel Vltavský, vedoucí odboru majetku města
Předkládá:PhDr. Igor Hendrych, Ph.D., náměstek primátora
Projednáno v RMO:v RMO dne 10.6.2020
Požadavek na
úpravu rozpočtu:
NE

Návrh usnesení:
Zastupitelstvo města
1. schvaluje

kupní smlouvu a dohodu o zrušení věcných břemen (PID MMOPP00HZGV7) mezi panem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░ jako prodávajícím a povinným z věcných břemen a statutárním městem Opava jakožto kupujícím, manžely MUDr. ░░░░ ░░░░ ░░ a ░░░░ ░░░░ ░░░░ , manžely Ing. ░░░ a Ing. ░░░░ ░░░░ ░░░░ , manžely Ing. ░░░░ ░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ , manžely Ing. ░░░░ a Bc. ░░░░ ░░░░ ░░░░ , manžely░░░░ ░░ a ░░░░ ░░░░ ░░ , manžely Mgr. ░░░░ ░ a Mgr. ░░░░ ░░░░ ░░ , manžely MUDr░░░░ ░░ a Mgr.░░░░ ░ ░░░░ ░░░ jako oprávněnými z věcných břemen, jejímž předmětem je prodej pozemku parc.č. 1392/1 - orná půda, k.ú. Kylešovice, za cenu ve výši 122.400,00 Kč, tj. 800,00 Kč/m2 (cena dohodou)

Důvodová zpráva

Bod 1:

Jedná se o výkup nově zaměřeného pozemku o výměře 153m2, k.ú. Kylešovice. Odbor přípravy a realizace investic připravuje realizaci investiční akce "Kylešovice - IS lokality Hlavní - Joži Davida", na kterou bylo vydáno územní rozhodnutí. V předmětné lokalitě bude realizována nová komunikace, propojující stávající komunikaci ul. Divišova a ul. Procházkova, dále bude vybudována kanalizace (dešťová i splašková), vodovod a veřejné osvětlení. Cena za 1m2 byla odborem investic dohodnuta ve výši 800 Kč/m2.  

 

Přílohy:
Příloha č.1: K bodu 1
Příloha č.2: Legenda